Jeg savner bloggingen..

MEN jeg klarer lissom ikke å komme ordentlig igang igjen.. Baaah! Føler jeg er i en evig ond sirkel hvor jeg ikke har inspirasjon eller energi til å få utrettet noe særlig mer enn jobb, middag, rydde litt og håndball. Når klokken nærmer seg da 23 så er jeg død og åler meg ned i sengen. Ikke har jeg fått det som jeg vil hjemme heller.. Uff og huff.. Hva skjedde med ineriørlysten min?? Skulle jo få det så flott, og det så fantastisk fort! :P

MEN nå skal jeg virkelig ta megselv i nakken å få utrettet undre! Har barnefri i helgen og da SKAL jeg male, rydde, snekkre og virkelig prøve å få det heidundranes flott hjemme så jeg kan vise dere hvordan det har blitt i Angellhuset vårt. :)

Her kan dere kose dere med noen bilder av meg (fnis) Hadde en fotoshoot med en kompis her for litt over en uke siden og jeg er veldig fornøyd med resultatet gitt. :)

  

Miss U!! <3 <3 <315 kommentarer

Linda

10.10.2012 kl.10:09

Godt å se et Angell innlegg nå ;)

Juhu... hei på det søta :)

Skjønner deg godt, har det på samme måten!

Jeg har ikke jobbet på 15mnd og nå føler jeg at dagene er kun jobb, rydde, middag og SKUTT før elve.. Lite tid til blogg og opppussinge her også..

Kjøkkenet er ikke helt ferdig, soverommet er ikke malt, huset skulle males, alle esker/poser BURDE vært pakket ut osv.. Men? Neida!

Prøver å bruke helgene, men er så mye som skjer og som må prioriteres først, så ting tar tid!! (Tålmodighet er ikke min sterke side azza!) hehe..

Så utrolig stilige og fine bilder av ei vakker jente/dame!! ♥

Rett og slett måløs! :)
Linda:

:) Takk for søte ord! :)
Ja jeg vet hvordan du har det, jeg er ikke glad i klesskapet vårt nå da alt bare har blitt kastet fra tørketrommelen og inn, så vi må grave hver dag for å finne klærne våres. Eler badet, hvor vi mangler en plate for å kunne kle inn ventilasjonsrøret før vi kan liste ferdig og male. Vi har ikke lys der inne ennå engang.. Kun en stålampe i hjørnet.. :P Eller soverommet som er er så tomt! En seng, kommode, kiste, 2 nattbord og 2 lamper.. Thats it.. :P Men dagene går i ett, og når man kommer hjem fra jobb så skal du sette igang med middag, en klesvask, spise litt, gå tur med bikkja, dra på håndballtrening, spise IGJEN, dusj og så er det plutselig natta igjen.. Skjønner ikke hvordan toppbloggerene fpr det til jeg. Sitter de i arbeidstiden? Lager de ferdig ALLE innleggene i helgene for å deretter publisere et annenhver dag (god idé egentlig).. MEN jeg skal skjerpe meg. Få til å publisere inne på angellhuset, legge ut teasere her.. Har tilogmed laget en "bryllupsblogg" som jeg kobler til angellhuset nå.. :)

ehpfoto

10.10.2012 kl.10:54

Wow, disse bildet var virkelig spennende. Det får meg virkelig til å tenke, super bra! Elsker fotografer som tar litt spesielle bilder, og det har du virkelig klart her. Du tar virkelig nydelige portrettbilder!! :)
ehpfoto:

Ikke jeg som har tatt bildene, der er meg som er blitt fotografert. :)

ehpfoto

10.10.2012 kl.11:21

Åja, okei! Du er virkelig en flott person dra! Fine bilder av deg :)

ellenbeate

10.10.2012 kl.11:37

Skjønner deg veldig godt !! Her har det også gått i berg og dalbane med bloggingen. Har så mye annet på tapeten at bloggen fort forsvinner i hverdagen, men slik blir det lett.

Så flotte bilder av deg !! Kos deg med barnefri helg :)
ehpfoto:

Hahaha! Jo, takk for det! :)
ellenbeate:

Hei Ellen! Joda, skal "kose" meg med malingsflekker og litt banning.. (kommer garantert til å bli litt hissig på meg selv.. :P

ertvaag

10.10.2012 kl.12:07

Helt forståelig, av og til er det bare sånn i perioder!

Utrolig flotte bilder. Vakker, er du, og kompisen din er en flink fotograf og, må jeg si! :)
ertvaag:

Min "periode" har vart fra mai til nå.. :P Men kanksje jeg klarer å krabbe opp fra denne grøften nå? :)

ertvaag

10.10.2012 kl.12:13

Min forrige "periode" varte i et år, så ikke gi opp! :P Den siste måneden har jeg vært full av inspirasjon igjen, og har skrevet eller lagt ut fotoinnlegg minst annenhver dag. Det kommer seg sikkert, skal du se :D
ertvaag:

Da skal du se at jeg plutselig kommer tilbake! :)

interiorgirl1

12.10.2012 kl.20:10

savner bloggen sin så nå får du se å komme i gang igjen :))

ewymarie

13.10.2012 kl.16:13

Håper du får blogget litt. Synes det er kos å lese innleggene dine : )

Lite hi

07.11.2012 kl.09:08

Kan lett sette meg inn i hvordan du har det. Noen ganger må man bare ta pauser! Det var uansett godt å høre fra deg igjen og WOW for noen flotte bilder av deg!! Hadde seriøst vurdert å dekorert hele mitt nye hus med bilder av meg selv om jeg var deg:) ;)

motivasjonsklem fra lite hi

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits