Nytt fra huset! Massemassemasse bilder!

Har dere savnet meg, eller kanskje ikke merket at jeg har vært borte i det hele tatt? ;) Her har det gått i 10000 kmt siden sist skjønner dere..

Jeg solgte jo hulen som dere vet og måtte jo vaske den ned, noe som er helt greit, herre, man gir jo ikke fra seg et skithøl når man selger lissom.. Men det som er at hun som overtok ikke var den enkleste dama på jord.. Hun ble jo aldri fornøyd. På overtakelsesdagen så var det forsåvidt greit at hun villle ha kjøkkenskapene vasket på nytt fordi jeg hadde vasket skapene med fettløselig middel og det hadde rent inne i dem, så slike striper kom.. Så jeg vasket skapene på nytt jeg.. Fikk beskjed om at jeg hadde 4 timer på meg fordi da kom det en maler som skulle male takene. Så jeg vasket med de midlene jeg vet vasker ting kjemisk rent og det var salmiakk OG klor.. Ja... Sammen, i samme bøtta..MEN da jeg var ferdig der, så var hun ikke fornøyd med badet (som jeg hadde vasket 2(!!!!) ganger fra før av), men jeg beit tennene sammen jeg og vasket badet på nytt (med et litt ondt smil om munnen) og ja, fremdeles med salmiakk og klor i bøtta! Jeg skrubbet HELE badet fra topp til tå på nytt og fikk dama til å gå igjennom leiligheten sammen med meg. Hun sa at hun fikk være fornøyd med dette, men hun bemerket boden (som hun allerede hadde tatt i bruk) for der var veggene sjoldete, jeg forklarte at sånn var det fra tidligere eier, han har sikkert vasket veggene med noe strerkt noe og sett at det bare skoldet seg og gitt ipp.. Jeg hadde allerede (selvsagt) vasket der inne med varmt grønnsåpevann.. Men hun sa at hun var fornøyd, og jeg dro hjem.. 

Jeg ble dårligere og dårligere etter at jeg kom hjem, hostet og harket og synes det var rart at man kan bli så fort "syk" at jeg skjønte at det var noe på gang.. Letet litt på nett og fant fort ut at klor og salmiakk ALDRI UNDER NOEN OMSTENDIGHETER skal blandes, da det dannes en gass som heter Kloramin (les artikkel her) og jeg hadde stått oppe i dette i 6 timer. RETT på legevakten med seg hvor de sa at jeg var heldig som ikke hadde påført lungene mine noen varige mén og at jeg måtte holde meg i ro de neste dagene.

Dagen etter ringer jeg megler og sa at nå var ny eier fornøyd og han kunne sette overde 5000 kr som ble holdt tilbake pga manglene vasking (som hun ny eier sa), men han hadde allerede snakket med ny eier og hun hadde selv vasket badet i flere timer etter at jeg dro og det var rett og slett bedritent (hennes ord).. Jeg må være ærlig å si at jeg ble så forbanna!!! Denne dama hadde allerede sendt meg på legevakten og nå skal hun ta livet av meg ved å kun pirke!! Pluss at hun påstod at kjøkkenventilatoren var så fettete at den rett og slett var brannfarlig, så hun skulle ha ny, som JEG skulle betale for! Hun hadde nemlig en bror som var elektrikker og han hadde sjekket vifte.. (merk at nå ser jeg RØDT) JEG derimot har en veldig god kompis som jobber som hvitevare reperatør og han ville med GLEDE være med ut å se på denen såkalte dødsfella, og sjokk, den er jo helt normalt fettete.. Ingen fare idet hele tatt og dama måte bite i det sure eple. Hun ble så sur når hun fant ut at hun ikke ville få ny kjøkkenventilator at hun skrek til meg at hun ikke ville krangle med meg (jeg stod bare å sa til henne at jeg hadde fått en sjef sor et stort vaskefirma til å komme 2 dager etter for å se på vaskingen, som hun fremdeles ikke var fornøyd med), og så gikk hun, og lot datteren på noen og 20 år stå igjen på kjøkkenet sammen med meg og min kompis.. Jeg sa bare at jeg har ikke ne annet valg enn å ta kontakt med advokaten i forsikringsselskapet mitt for at han skal få se på saken.. Så gikk jeg.. Venter fremdeles på de 5000 kronene tilbake.. :P

Så ja.. LITT frustrerende at en leilighet jeg har så mange gode minner i skal bli ødelagt av et slikt menneske..

MEN over til gode nyheter!! Vi har begynt å male huset! SÅ deilig å male over den GRUFULLE matte røde malingen på veggene, den stygge grønfargen på karmer OG den GULE på innerkarmene.. Vi maler veggene i fargen Capri og karmene og innerkarmene i hvitt! :)PRØV å ikke bry dere noe om rotet... :P Det er slik det blir når man holder på med 1000 ting samtidig! :)

Og så har jeg plantet da, som en gal! :)

Vi har laget thuja hekk, da jeg fikk kjøpe 10 planter av en venninne for 300 kr siden hun hadde kjøpt for mange. :)Har plantet morelltreet angellmannen fikk i bursdagsgave, og laget bed.

Lavendel på veggen oooog noen andre fine i kurven nedenfor.

Søte blå i hengekurvene! Kjøpte blomsterkurvene på loppa for 5 kr stykk! :)

Mamma fant en kiste til meg som jeg har plantet gressløk, basillikum, dill og tomater i.. :)

Denne bøtta ver egentlig i messing, men jeg brukte 5 min og sprayet den hvit! :)

Fikk en kompis som er annleggsgartner til å komme å kutte vekk en del asfalt som var lagt inn i hagen så det var vansklig å lage noen ordentlig hage. Forhåpentligvis kommer graveren snart så vi kan plane ut, legge ny jord og så nytt gress! 


Har også kjøpt en slik busk somskal plantes her:Kabeltrommelbordet er ferdig! :) Holder på å male stolene hvite as we speak! :)


Har kjøpt 20 ++ kvm med beleggningstein, brukt, som vi skal legge etter at graveren har vært her! :)Laget pallesofa på balkongen vår! :) 

NÅ må jeg lage noe mat til mannen min som er så flink til å snekkre ferdig en platting nedenfor huset! :)

Håper det ikke er alt for lenge til vi blogges igjen! Skal bli flinkere!!! :)

 34 kommentarer

Fint :)
Det ser fint ut :).. Hater folk som aldri klarer å bli fornøyde! huff

Otilie

11.07.2012 kl.17:29

Kjempe fin farge!! hadde blitt veldig glad for en kommentar tilbake..:) www.otiliet.blogg.no

Oda

11.07.2012 kl.17:35

så fint det blir!

Hadde blitt glad for en kommentar tilbake :D
carmenl:

Takk! ;)
Linn Therese:

Haha! Jepp, noen er slik! :)
Otilie:

Takk for kommentar, men kommenterer aldri tilbake når noen "ber" meg om å gjøre det.. :)
Oda:

Takket for den! Kommentar får du den dagen du ikke ber meg om å kommentere..

Bec@

11.07.2012 kl.18:53

Så koselig det var ute hos deg :) bortsett fra alt rotet ;) hehe... Jeg synes det er kult med kabelruller som bord osv. Stilig...

ChasingTheStars

11.07.2012 kl.19:03

wow! den dama der hadde irritert vettet av meg!!! vet hvordan det der er,for da vi flytta ut av leiligheten før vi tok over huset var ikke den lille 20 åringen som skulle ta over leie leiligheten fornøyd med vaskingen. Jeg troppa selv opp på døra til henne å spurte om hva jeg skulle vaske - men da var det visst ikke så mye å snakke om allikevel da...hun nevnte at jeg skulle ha vaska skuffen til vaskemaskina? WTF, det tenkte jeg ikke på...var mer nøye med kjøkkenet og ellers på badet!! så utrolig fint og mye dere har fått utrettet!! jeg vil også ha meg en hekk...men vi prioriterte verandaen med beising og verandamøbler i år. så jeg håper det blir hekk, trær , busker og div neste år utenfor huset :) dere har fått gjort utrolig mye da,jeg er imponert!!! dere står virkelig på!!!
Bec@:

Det er heldigvis ikke så mye rot der ute nå lengre.. Bildene har jeg tatt underveis i hagejobbingen så da ser det ofte litt rotete ut! :)
ChasingTheStars:

Arg! Hadde hun bare sagt at det var greit, men neida.. Vasket 6 timer og havnet på legevakten forgjeves.. :P

Du får følge med på høstsalget, kanskje du kan stikke av med noen kupp! :)

Bec@

11.07.2012 kl.21:15

Hvor har dere fått de store tromlene fra? Har dere fått de eller måtte dere kjøpe de? vet de har slike på div sterkstrøm avd rundt om...

Villasanne123.blogg.no

11.07.2012 kl.21:24

Off slike folk er til å spy av heheh :P Ikke bare bare med folk som ikke blir fornøyde ,

Ser ut som dere har mye å sette fingrene i ^^, Masse lykke til videre!

Siw

11.07.2012 kl.22:51

Skjønner godt at du ikke har vært på bloggen på en stund, ser ut som du har hatt mer enn nok å gjøre!

Det ser kjempefint ut! Huset ble utrolig fint med den nye fargen!:)
Bec@:

Jeg så den en dag jeg var ute å kjørte.. De holdt på å bygge leilighetskompleks.. Les her: http://annjeanett.blogg.no/1337100060_hentet_verdens_tyngst.html

:)
Villasanne123.blogg.no:

Spess siden vi gikk over leiligheten og hun sa at hun var fornøyd og jeg insisterte på at hun måtte si ifra om det var mer hun ikke var fornøyd med.. :P
Siw:

Og så er jeg så "perfeksjonist at jeg egentlig ikke vil vise frem noe før jeg er ordentlig ferdig! ;)

Lena - frøken til fru

12.07.2012 kl.06:40

Ååh, hater slike folk som kun skal hakke på noen for å gjøre det virker det som!! Så utrolig fint dere får det, gleder meg til å se mer av huset! Du har vært savnet her altså.. Og forresten bra du ikke ble "skadet" av vaskenlandingen :)
Lena:

Tror jeg var heldig som ikke fikk kjemisk lungebetennelse, det hadde vært kjipt.. :P
Det er så vondt når man får en ekkel følelse i magen av å kjøre forbi gamle leiligheten lissom.. :(
Vi kommer til å få det flott tilslutt! Men har konsentrert oss om skraping og maling av hus o.l nå, så får vi ta det resterende innvendig når høsten kommer igjen! :)

Linda

18.07.2012 kl.22:17

Hallooooo...

Jeg har savnet deg her! Godt å se du har det bra og er tilbake! :)

Ser skikkelig bra ut hos dere så langt.. flinke! :)

Lite hi

20.07.2012 kl.18:49

Nei, huff så uheldig du har vært med både det ene og det andre. Håper alt ordner seg til slutt!

Syns dere får det Kjempefint utenfor det nye huset.

God bedring!

ChasingTheStars

22.07.2012 kl.10:08

det skal jeg! savner blogginga di forresten,godt å se at du er litt tilbake igjen :))

håper du har blitt frisk igjen!!

Cathrines interiør

30.07.2012 kl.11:58

For det første: HERREGUD (!!!!) er det mulig å bli så vanskelig som ho dama??! Det er det verste jeg har hørt.. Hjeelp.. Det er godt ikke det store flertallet av mennesker er sånn!

Så, for det andre, så utrolig fint huset blei i grått! Jeg skal hjelpe mamma og pappa å male de sitt fæle gule hus i samme som dere :) syns hele huset blir mye koseligere med engang. Og så utrolig tøft det blei med kabeltrommelbordet og pallesofaen :D Du er heldig som kan holde på sånn :) jeg har ingen uteplass enda.. Men det kommer vel :) Kos deg masse!

Lite hi

21.08.2012 kl.21:48

Har du noen planer om å komme tilbake snaaaaaaaaaart? 0 :)
Linda:

Tilbake og tilbake Fru.Blom.. Jeg har slitt meg gjennom sommeren med trassalder og regn.. Så maling har det blitt lite av, samt å legge stein i gården har det blitt ennå mindre av. Nå er jeg tilbake på jobb etter 3,5 år hjemme og hverdagen krever sitt. Bare jeg kommer meg inn i en stabil rytme så er jeg nok tilbake med bloggen også! :)
Lite hi:

Ja, var rimelig lei av den dama gitt. Huset kommer seg, vi jobber støtt og stadig, men det er vanskelig å male med en liten klåfingra i hus! ;)
Lite hi:

Snaaaaaaaaart.. Må få blogglysten tilbake, ellers vil alle innlegg suge.. :P

Lite hi

27.08.2012 kl.11:23

Haha, ser den ;-) Ta den tiden du trenger.
Lite hi:

Det kommer det kommer! :) Skal lage et oppdateringsinnlegg i dag, PLUSS bilder fra lokalene vi skal ha bryllupsfesten i! :)

Linda

27.08.2012 kl.22:05

Når gifter du deg??? :)
Linda:

Jeg gifter meg 10.08.13, hvis ikke noe uforutsett (barn??) skulle melde sin ankomst. :)

Linda

09.10.2012 kl.11:45

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei ♥

Tenkt deg tilbake her nå?? ;)

Samme sa jeg, og ble barn først gitt.. hehe
Linda:

Heeeeeei kjære søte snille Linda! :)
Har tenkt meg tilbake til bloggverdenen min ja, men jeg må komme meg ordentlig igang først. :P

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits