Svææær kabeltrommel!!

Jeg holder som dere vet fremdeles på med flyttingen fra hulen til Angellhuset og kjører derfor mellom disse to med hengerlass på hengerlass.. I dag skal jeg opp til mor å låne både bil og henger igjen, så da Nutte sovnet mett og god (mannen er hjemme med sykemelding) satt jeg meg i bilen. Det er ca 30 min kjøring og jeg satt å koste meg med musikk og vakkert vær da jeg PLUTSELIG så en stoooooor kabeltrommel på en byggeplass. Jeg snudde bilen og kjørte inn på plassen hvorpå jeg fikk tak i byggmesteren. Han visste ikke om jeg bare kunne hente den, men han ringte graveren som hadde gravd ned kabelen som satt på. Når han la på så fortalte han at tommelen tilhørte Skagerak, men de måtte kjøre fra Skien (ca 1 time ++) med lastebil for å hente den. Så som han sa ordrett: "Jeg får snu ryggen til, så kan du bare ta den!" :D Jeg regelrett hoppedanset tilbake til bilen med verdens største smil! Den kommer til å bli fantastisk ute på terrassen vår. Den er 1 meter høy og bordplata er 1,60! Kjempestor og plass til i allefall 8 stykk rundt!! :)

Fikk jo selvsagt ikke tatt noe bilde av den, men det kommer senere i kveld! :)

Det var dagens gode nyheter! Nå blir det mer pakking og flytting! :)

Mange klemmer fra Ann-Jeanett!8 kommentarer

ingersfryd

15.05.2012 kl.13:31

Heldige du!! Gleder meg til å se den uetplassen. Kommer sikkert til å bli kjempe fint:)

Lykke til med flytting og ny bolig:)

interiorce

15.05.2012 kl.14:43

Så heldig du er, den hørtes veldig fin ut, gleder meg til å se den. Kommer til å bli knallfint! Og masse lykke til med flyttingen :):)

Inspirasjon Fra Elin

15.05.2012 kl.14:51

Skikkelig heldig... jeg skal også skaffe meg en kabeltromme når vi flytter om et års tid. Samboeren sa det var dumt å skaffe seg noe så stort og fjompete før vi skulle flytte.. :P

Interiorgirl

15.05.2012 kl.18:27

ojoj! har selv lyst på en liten søt kabeltromme på verandaen vår :)

heldiggris!
Interiorgirl:

Denne tommelen er langt fra liten og søt, den er svær og tung og kjempetøff! :) er sikkert plass til 8 mennesker rundt! :)
Inspirasjon Fra Elin:

Jeg ser absolutt den! For den e ganske så knotete å få med seg noen steder denne trommelen! :)
interiorce:

Takk snupp! Skal bli så koselig ute på plassen vår! :)
ingersfryd:

Akkurat nå er det det innvendige som et i fokus, så kommer uteplass på 2 plass. :D

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits