Er helt DØD!

Jeg er så sliten! Vi holder på hele dagene med å få det opp og i stand her i huset. Mannen har skikkelige allergier PLUSS luftveisinnfeksjon, så det får litt sakte med å få ting i stand her, men det kommer seg sakte men sikkert!

Slik ser det ut fra sofakroken! Ting tar så lang tid når man har så mye stasj som jeg har! I natt gikk jeg å la meg kl 03.00 fordi jeg holdt på å få opp klærne mine i skapet. :)

Kommer til å bli litt lite blogging denne uken. Mye som skjer, flytting, vasking, ostekake baking, 17 mai +++ Puuuhh!! Går også over til angellhuset.no men vil poste teasere her inne.

Ha en finfin kveld! Vi må fortsette her vi! :)

Mange klemmer fra Ann-Jeanett13 kommentarer

Andrine

14.05.2012 kl.22:18

Bra det er flere enn meg som har en hektisk uke:)

Interiorgirl

14.05.2012 kl.23:35

ojsann,så slitsomt da :)

Stine

15.05.2012 kl.01:34

Det er så dritt å flytte.. Men det blir så bra når man har fått alt på plass og man føler seg hjemme :D
Tar virkelig på å flytte ja.. Må huske å slappe av innimellom også:)

Elisabeth

15.05.2012 kl.07:49

Du vet når du flytter bloggen din ... Kan du oppdatere oss på samme måte som på denne bloggen.. Lit sån om hva du gjør og litt sånne innlegg som dette... Pils <3
Andrine:

Jeg har heldigvis funnet frem bunader, bunadsko og smykker til meg og Nutte. Så det er i allefall klart! :)
Interiorgirl:

Klarer lissom ikke å slappe av før jeg er ferdig heller, men har skap o.l som MÅ males et strøk før jeg setter de frem, så får ikke fyllt opp de heller.. :)
Stine:

DET gleder jeg meg til!!!
¤Malene:

Prøver på kveldene når Nutte har lagt seg for borring og bråk kan vi ikke holde på med da.
Elisabeth:

:) Jeg kommer til å legge ut link til innlegget jeg har skrevet på angellhuset. Men ikke hele innlegg fra og med når flyttingen er ferdig. :)

Elisabeth <3

15.05.2012 kl.17:53

Du oppfattet ikke spørsmålet :) Jeg mente når du legger ned denne bloggen om du kan blogge helt likt på ah som du gjør her... med de små innleggene... ikke bare sånne `proffe` innleg !! haha ! :3
Elisabeth:

Åja! Ja, ser ikke grunnen til å legge om stilen helt, men vil jobbe litt mer med bildene mine! :) Så ja, det kommer korte oppdateringer på nye bloggen også! :)

Elisabeth

16.05.2012 kl.07:44

Bra ! <3

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits