Kaaaaaaaanskje funnet spisestuesofa! :)

jeg vet ikke ennå om jeg finner trekk til den, men jeg fant da denne sofaen på finn: 

Det er en eldre modell av dagens Karlstad sofa, så den har 3 puter og ikke 2 som dagens modell har. Så jeg har sittet i telefon med IKEA kundeservice i dag for å finne ut om det finnes trekk til den.. Hun jeg snakket med trodde noen av putene kanskje ville passe, men var ikke helt sikker. Får sofaen for 500, så finner jeg ikke trekk så kan jeg jo bare selge den igjen, eller kanskje sy mitt eget, men den siste løsningen er jeg veldig usikker på altså. :) Har også sjekket bemz.se som selger slike ikea trekk, men fant ikke til denne sofaen der inne.. I morgen skal vi til IKEA å bytte en del ting som vi har for mye av, kjøpe garderøbeløsnigen vår og se om vi finner trekk til denne, og da kjører vi innom selgeren på veien å plukker opp sofaen.

Vi får se hva jeg finner! 

 

Mange klemmer fra


4 kommentarer

Nox

10.05.2012 kl.14:22

Kjempefin sofa! Får håpe du får tak i trekk til den:)
Nox: Håper veldig på det selv! hadde blitt så lykkelig da! Jeg vet at trekket vil passe til ryggen og armlenene, men det er putene som da kanskje ikke vil passe. Får se hva vi finner på IKEA i morgen.

Nox

10.05.2012 kl.14:40

Lykke til!
Nox:

Takk! :)

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits