Det ble ikke noe maling i dag..

Etter å ha skubbet den UTROLIG skittne kisten så må den tørke før jeg kan pusse, beise og male og treverket dro til seg vann som en mann som hadde vandret ørkenen i flere mnd.. Utrolig kjedelig! Var supergira på å få det gjort i dag.. Men men.. Nå står det i allefall å tørker så skal få pusset, beiset og malt i morgen. Får håpe at mesteparten av lofts lukten er borte til i morgen.. :) I morgen er barnefri dag og masse rydding skal gjøres! Spisestuebordet er på plass i allefall og det ser fantastisk ut! Gleder meg til å vise dere!

Nå er det kvelden her i hulen! Hva har du gjort i dag?

Klem klem!7 kommentarer

Gleder meg til å se : )

Cathrines interiør

09.05.2012 kl.10:38

Gleder meg! :D Kjipt med trekista.. Vet akkurat hvordan det er! Jeg vil helst bli ferdig med en gang.. Lykke til :)
Cathrines interiør:

Haha! Det er med den som resten av huset. Har mest lyst til å knipse og så er den ferdig. Men TTT (ting tar tid) tydeligvis... Får håpe den er tørr i dag! :)

09.05.2012 kl.17:32

Hei. Har akkurat "funnet" bloggen din, her var det mye fint, så jeg kommer til å fortsette å følge med:) Kikka litt rundt på noen av innleggene og har ett lite spørsmål.. vitrineskapet du malte hvitt, hvordan gjorde du det i forhold til glasset? Har et likt skap bare hjørne som jeg har lyst til å male, men er så redd for at det ikke skal bli bra, at sporene glasset går ned i på innsiden skal vises utenfra om skjønner...

Hege
Anonym:

Skjønner ikke helt, men jeg malte uten maskeringsteip og skrapet glasset etter jeg var ferdig med å male.. Med en skarp malingsskrape så gikk det lett! :)

09.05.2012 kl.20:27

Hei igjen:)

tror jeg fikk svar på det jeg lurte på ja:) Takk.

Gleder meg til å følge med på nye spennende prosjekter.

Hege
Anonym:

Bra! Du får si ifra om det er noe du lurer på! :)

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits