Skjønner at dere er lei av bordet..

.. men jobben med det tar så lang tid. ALLTID 24 timer mellom hvert strøk beis, 24 timer mellom hvert strøk med maling og 24 timer mellom hvert strøk med lakk.. :P Så det blir noen dager med KUN "prosjekt bord"! :)

I går lakket jeg bordplaten med en silkematt klarlakk beregnet for gulv og overflater som brukes mye. I dag skal jeg pusse lett over og lakke siste strøket, da er bordet ferdig! Og det er blitt fantastisk fint! Nå skal vi ta med oss bord, stoler, utemøblement og kjøkkenstasj opp til huset, så blir det noen timer der oppe. I løpet av neste helg flytter vi inn! Denne uken må jeg ta med min mor på shopping for å kjøpe rullgardiner, dusjforheng, gardiner, +++.. OG vi skal en tur til IKEA så vi får kjøpt garderobeløsningen vår. :) Jeg orker IKKE å bl lenge i pappeske helvete, så kjenner jeg megselv rett så kommer jeg til å være flyttet inn i løpet av kanskje 1 uke. Det er jo trossalt 120 kvm jeg skal innrede OG mannen burde jo få være med på avgjørelsene, ikkesant?

Må fyke avgårde her.. 

Kjedelig med et innlegg uten bilder, men blogg.no lar meg ikke laste inn bilder i dag.. :P

 

Mange klemmer fra Ann-Jeanett!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits