Bordplata er ferdig..

Men det var utrolig vanskelig å ta et bilde så dere ser forskjell fra utgangspunktet til nå.. Må også pusse over kantene mer OG beise toppen i allefall 1 gang til. Må også finne en god lakk så toppen blir litt slitesterk. :)

Før:

Nå:

Skjønner dere hvor vanskelig det var å ta bilde?? Fikk ikke tid til å male bena, men skal få gjort det i dag. Tar med meg mini opp i huset i noen timer. :)

Før:

Nå:

Dere ser nyanse forskjellen på benene og bordplaten ikkesant? Skal bli bedre, men eik er et kjempehardt treslag og trekker til seg beisen dårlig. :)

Nå skal jeg ut å trille så mini får sove i vognen! :)

Ha en fortsatt flott dag!! :)

Klem fra Ann-Jeanett!12 kommentarer

Det ble superbra det der!:)
Ser veldig bra ut ;) !!
Flink du er :)

interiorce

03.05.2012 kl.11:52

Det ser veldig bra ut, du er flink som alltid :)

Ha en fin dag :)

victoriashjem

03.05.2012 kl.18:54

Dette kommer til å bli så fint! Det er nesten så jeg vurderer å pusse den hvitmalte bordplaten på kjøkkenet vårt, for å gjøre det samme som deg! Du er så flink!

Linda

03.05.2012 kl.19:25

Flinke du! :)

christine

03.05.2012 kl.23:01

Dette ser bra ut! blir nok veldig fint når det er ferdig :)
victoriashjem:

Å pusse vekk maling er ikke noe problem, da pusser du bare til du ikke ser hvitmaling lengre, men å pusse dette bordet var et sant helvete.. Oljen hadde trukket så langt INN i treverket at jeg brukte sikkert 30 pussepapir på pussemaskinen da det pakket seg hele tiden.. Men jeg er superfornøyd med resultatet sålangt og gleder meg til i morgen, da skal jeg få det ferdig! :)
Linda:

Haha! Takk Linda! Det var pes, men absolutt verdt det! :)
christine:

Krysser fingrene for det ja! :)

victoriashjem

04.05.2012 kl.08:16

Ja det tror jeg på! Neste invistering blir i pussemaskin, for det eier ikke jeg ;-)
victoriashjem:

Trenger ikke koste så mye. http://www.jernia.no/k/ki.aspx?sku=499482 Og da har du maskinen i mange mange år! Jeg har hatt VELDIG god nytte av den vi LÅNER faktisk.. Gruer meg til å levere den tilbake.. :P

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits