Ny dag på loppis = Nye funn! :)

Vi tok oss en loppetur i dag også vi! Og i dag fant jeg litt mer enn i går! :)

Jeg fant 7 nye rammer. Da har jeg 25 stykk tilsammen. Tenkte jeg skulle ha en bildevegg i gangen nede, og den er blå, så skal sette sammen rundt 10 rammer her og male de i hvitt og noen blåe.. Kanskje stikke innom Fixshop å få malingsprøver eller noe.. Hva er best? Spraye eller male?

Fant denne nydelige glassvasen. Blir flott til roser eller tulipaner.

Denne søte lille kurven trenger et strøk eller to med hvitspray, men da tror jeg den blir tøff å ha ute på et bord med blomster oppi.

Dette søte kurvfatet skal sprayes, men i hvilken farge? Jeg tenker kanskje en dus grønn eller blå farge. Er ikke fan av knalle farger egentlig. :)Fant denne søte gamle boken fra 1933 for 5 kroner. Marie Antoinette. :)

Fant også 5 herlige blomsterpotter! Nå MÅ jeg lære meg å ta vare på planter! :)Det er det vi har gjort i dag! Det er kjedelig vær i dag, så vi har ligget på sofaen å sett film! :) Nå gleder jeg meg SÅ til å flytte!!

Hva har dere gjort i dag da?

 

Mange klemmer fra


26 kommentarer

Andrine

22.04.2012 kl.21:30

har ikke gjort så mye i dag..

Lite hi - interiørglede

22.04.2012 kl.21:39

Så mye fint du fant :) Gleder meg til å se den ferdige bildeveggen! Når det kommer til bilderammer er det kanskje best å spraye? De blir jo ikke så fort slitt, tenker jeg - så er det jo veldig fort gjort å spraymale ;o)

Linn <3

22.04.2012 kl.21:47

SÅ mye fint du fant :-) Gleder meg til å se rammene på veggen, kommer nok til å bli kjempestilig :-)

ewymarie

22.04.2012 kl.22:01

Vi har vært på loppis. Fant noen skatter, men var ikke så heldig med prisene som du : )
Lite hi:

Tenker det samme selv, men i spraymaling så finner man jo ikke så mange forskjellige farger.. så tenkte jeg skulle male en eller to og spraye resten. :)
Linn:

Det SKAL bli knalltøft! :)
ewymarie:

Næ.. Bruktmarked og samleantikk pleier å være litt dyrere i pris. :)
Så flotte ting du har fått tak i :)

jublendeskaperglede

22.04.2012 kl.22:39

Jeg ville spraymalt, de har flotte pastellfarger på sprayboks hos hobbyhimmelen, mulig de har det i en hobbyforretning nær deg også?Likte veldig godt den hjerteformede flettekurven din,veldig søt:)

I dag har vi vært i badelandet i maange timer.Koselig:)
Anne:

Takker! Jeg er veldig fornøyd selv! :)
jublendeskaperglede:

Det må jeg sjekke ut! :)

Badeland er supermoro! Men mini her er ikke interessert i så mye annet enn barnebassenget ennå, og det synes mor er kjedelig i lengden! ;)

interioroghobby

22.04.2012 kl.23:24

Så masse fint du fant =))

Interiorgirl

22.04.2012 kl.23:49

angående rammene så anbefaler jeg å spraye de som er gullbelagt osv,men male for hånd de som er i tre :) tøff den kurven din da :) supre funn! oj så mange rammer du har nå da !
Sv: det skjønner jeg :)
Interiorgirl: Hva med lakket treverk da? Spray? Vil jo at dette skal bli best mulig! :)

Jeg er veldig fornøyd med loppishelgen selv og har vel brukt kun 100 kroner totalt! :)

Sofies Villa

23.04.2012 kl.08:45

å du å du!!! Så mye fint du har funnet! Alle kurvene blir fine bare de får en overhaling. Jeg er så glad i kurver, så nå sikler jeg nesten. Den øverste kurven var utrolig, ekstra fin!!! Boken er jo litt av et funn. Gamle bøker er topp, og prisen var det i alle fall ingen ting å si på. Fine potter også.

Har ikke så mye erfaring med å spraye rammer, men har sprayet en del andre ting, og synes det blir fint. Aller best er at det går så fort. Jeg kjøpte spraymaling på Europris. De har i mange farger. Hvitfargen er jo grei nok, men det spørs om de har den blåfargen du er ute etter da. En stor boks kostet 40 kroner, og den rakk til mange ting. Ellers har de jo garantert sprayer andre plasser, sikkert med den blåfargen du er ute etter. Lykke til!

Linda

23.04.2012 kl.09:23

Så mye fint du fant, flink du er! :)

Var på loppis selv, men fant ikke noe spesielt.. Var litt sent ute tror jeg ;)

Ellers har vi gjort ferdig sofahjørnet ute.. Ble såååå bra! :)

Camilla

23.04.2012 kl.09:33

Så mye fint du har funnet, loppis er så morro! :) Har selv vært på lopppis i helgen, men fant ikke så mye. Er viktig å klare å se potensiale i de tingene man kjøper, slik som du gjør. Da kan man få utrolig mye ut av et loppemarkedbesøk :)
Sofies Villa:

Jeg har erfaring med Europris sin spraymaling, men jeg kan ikke si at jeg er kjempeglad i den. Den er ikke hvithvit (fargekode ffffff) slik som hele overetg er hos oss, men eggehvit (fargekode f0f0f0).. Da blir det så krasj hos meg. :) Pluss at den tørker så tregt i forhold til biltema sin. Den er overmalbar og støvtørr i løpet av 2 minutter. :)

Er veldig glad i kurver selv, de skaper et mykt inntrykk. :)
Linda:

Åååhh! Må inn å kikke!! :)
Camilla:

Det er sant! :) Nå gleder jeg meg bare til å flytte inn jeg! :)

Iselin - mamma og gravid

23.04.2012 kl.10:56

Utrolig stilige blomsterpotter :)

Trine fishfoot

23.04.2012 kl.11:00

så mye du fant denne gangen! Jeg var også på loppemarked, fant et par ting jeg også! :) tenkte jeg skulle lage et innlegg om det idag, ta en titt iløpet av dagen hvis du vil se! :D

Ha en fin dag videre!
Iselin:

Ble veldig fornøyd selv når jeg fant de, og fikk de til kun 30 kroner også! :)
Trine fishfoot:

Jeg titter innom vettu! ;)

Linda

23.04.2012 kl.14:09

Ikke lagt inn innlegg på det enda.. iløpet av dagen! :)

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits