Kun ett loppis funn i dag...

Vi var sent ute til loppa i dag, men for å være ærlig så er jeg ikke så fan av loppemarkedene i Wilhelmsenhallen, føler ikke jeg finner noe der som jeg virkelig ønsker meg.. :) Skal på et loppemarked i messehallen i morgen, og DER finner jeg alltid masse! :) Men nok snakk, her er bilde!

Den har litt småskader men blir desto mer sjarmerende! Fikk den for 5 kroner. :) Haha, det er helt sykt! :) Håper på bedre lykke i morgen! :)

Her i hulen blir det svin indrefilet og film i kveld! Hva skal dere?

Mange klemmer fra Ann-Jeanett!11 kommentarer

Andrine

21.04.2012 kl.20:24

fin blogg du har

ewymarie

21.04.2012 kl.20:30

Det ble kun ett funn på meg og : )

Her blir det natchos og film etter at minsten har lagt seg : )

Trine fishfoot

21.04.2012 kl.21:31

så fin!

Ble litt mere en ett funn på meg, fant masse perler og ikke minst strikkepinner, så gjorde et kupp! skal dit imorgen og, så håper jeg finner noe mere!

ha en fin kveld videre!
Det er gøy å se selv om en ikke finner noe da :) Jeg var også på loppis i dag, men fant ikke noe spesielt . Har ikke plass til for mye dekor, så blir desto enda mer kresen :p ... pluss at jeg desverre har alt for mange oppussingsprosjekt allerede ! ;*
Andrine:

Tusen takk! Flytter snart til ny plattform, www.angellhuset.no
ewymarie:

Kose dere masse! :)
Trine fishfoot:

Oi, spennende! Strikkepinner er alltid kjekt! :)
EllenBeate:

Kan se den ja! Jeg er på randen til å egentlig bytte ut det meste jeg har av dekor jeg, NOE skal jeg ta vare på selvfølgelig, men jeg vil ha et "nytt" hjem... Pluss at den dekoren jeg har har fulgt meg siden jeg var 20 elle rnoe.. ;)

victoriashjem

21.04.2012 kl.22:30

Så koslig med loppis! søtt funn! :)
victoriashjem:

Jeg synes den var supersøt! De selges jo i butikker igjen nå, men denne er skikkelig gammel! :)

victoriashjem

22.04.2012 kl.08:15

Ja, jeg har et par som er kjøpt på kremmerhuset, men de er ikke like fine som den der! Ser at din er mye gamlere. Kjempe fin! :)

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits