DIY Sengegavel

Her kommer et lite mobilblogging innlegg! Og det vil handle om at jeg lager min egen sengegavel. :)

Jeg har tatt 2 dører, saget dem i 2 og deretter festet de to øverste delene sammen med en type beslag (?) som jeg kjøpte på Biltema. :) Så har jeg sparklet sprekkene i mellom dørene, der hvor hengslene var og på toppen for å få det glatt og fint! Nå nå jeg bare vente til det er tørt så jeg kan pusse de ned med pussemaskinen. Så må de grunnes og males!

Det jeg lurer på er hvilken farge jeg skal male i. Og skal jeg male med en blank eller matt maling? Bildene fra soverommet er her:

 

Hvis dere ser nøye så er det litt rosa i tapeten.. Skal jeg hente fargen der? Eller siden veggene er malt i fargen hvit lin, skal jeg male de i den fargen? Eller kanskje ren eggeskall, som døren, lister og vinduskarm er? Kom med innspill!! :) 


7 kommentarer

Ida

08.02.2012 kl.21:00

stilig :)

Camillainteriør

08.02.2012 kl.21:12

Tøft :)

Lite hi - interiørglede

08.02.2012 kl.21:32

Wow, så kult at du lager den selv :) Ser jo kjempebra ut allerede :) Hm.. farger er jo såå vanskelig! Tror alle forslagene dine hadde gjort seg :) Jeg tror kanskje jeg ville gått for eggehvit.

ChasingTheStars

08.02.2012 kl.22:25

pent :)

vittivika

10.02.2012 kl.09:57

Så fin den ble til slutt! ;)
Lite hi:

Regner med at den blir eggehvit ja! Vil passe best med sengehimmelen vi skal ha der inne også! :D
vittivika:

Den er ikke helt ferdig ennå, men lover at den skal bli helt nydelig!

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits