Sitter her å koser meg med mine favorittblogger..

.. og en deilig kopp med cappuccino! En skikkelig flott måte å starte dagen på! :D

Og hvilke blogger er mine favoritter? Det er 3 stykk jeg vil nevne!

1. Lindevegen.blogg.no

Lindevegen er utdannet interiørkonsulent og har en fantastisk stil i hjemmet sitt som jeg er blitt veldig glad i! Hun har MASSE gode ideér som er enkelt å gjennomføre, f.eks himmelsengen hennes! Rett og slett en super interiørblogg! 

 

2. Litehi.blogg.no

Den siste uken har jeg vært avhengig av oppdatteringer fra denne jenta! Hun er gravid med Umulius v.2.0 og han/hun er rett rundt hjørnet. Hun har en skikkelig stilig stilig stil, som jeg selv ikke helt tør å kopiere. Hun skriver om sine søte små bruktfunn, oppussing og lure ideér! En flott blogg å lese!

Den siste bloggen har ikke engang et hjem å vise frem, men hun innreder boligen de flytter inn i i November mentalt allerede:

3. Camillainterior.blogg.no

Kjempesøt blogg, og hun er superflink til å finne små skatter hun skal innrede leiligheten med i november. :) Hun er flink til å legge ut bilde av tingene sine så de inspirerer i allefall meg! :D

 

Nå må jeg rydde litt i denne leiligheten, kanskje jeg legger ut bilder av denne lille hula senere i dag, så kan dere se hva jeg har å stri med når det kommer til å holde det ryddig her.. :P

 

Ha en STRÅLENDE dag søtinger!


Én kommentar

Lite hi - interiørglede

08.02.2012 kl.11:57

Tusen takk for gode ord :) KJempekoselig å lese! Og sjekk den fine headeren på bloggen min da ;-))) Jeg leser også disse andre bloggene som du leser - og din flotte blogg, selvfølgelig :) Herlig avbrekk i hverdagen!

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits