Umulig å finne!!!!!

Sølvfargede møbelspiker er tydeligvis umulig å finne.. Men jeg fikk en idé jeg! Gull møbelspiker og sølvspray! Blei snasent skal jeg fortelle deg! Og siden jeg var så godt igang så fortsatte jeg med noen søte rammer mamma fant til meg på Fretex. :) Her kommer bildene, dette er mobilblogging, så får ikke redigert dem.. :)

Blogges senere søtinger!7 kommentarer

Madelenpusen

02.02.2012 kl.20:53

Smart!

- Ha en fin kveld videre! :D

Rebecca

02.02.2012 kl.20:54

nice

Stine Thoresen

02.02.2012 kl.20:57

Sølvspray er en fin ting! Selv har vi farget flere rammer med samme spray og det er råkult :D

Petine

02.02.2012 kl.20:59

Drit kult !! <3 :D Digger den sølvfargen. du har vell redigert det sølv :)

Ann-Jeanett

02.02.2012 kl.21:23

Bildene er hentet rett fra telefonen min. :)

Lite hi - interiørglede

03.02.2012 kl.12:06

Oi, den sølvsprayen så veldig god ut :D Hvor kjøpte du den? Jeg har nemlig prøvd meg på sølvspray fra biltema - men den ble bare grå! Nedtur! Dette blir nok kjempefint !:-)

Jøss, du gjorde litt av et kupp på finn.no :D Kjempebra det! Har funnet mye fint der jeg også. Er helt utrolig hva folk gir bort på finn.no også! Selv har vi bla. fått den hvite skjenken i stua med gullføtter gratis på finn.no, samt kjøkkenbordet, kiste fra 1887, stumtjener til gangen +++ gratis på finn.no :D
Lite hi:

Sølvsprayen er kjøpt på Jernia, husker ikke prisen, men den heter "Sølvspray Dekor". Det ble superstilig og tok ikke lang tid i det hele tatt! Den dekte 100 % på første sprayen. ;) Nå kjøpte jeg jo stolene, ble ikke gitt bort, men vet det er mange som ikke vet hva de selger og hvilken pris de kan få for dem, så jeg ser nesten på disse stolene som "gitt bort".. I allefall til den prisen.. 750 kr per stol.. :) Skal pinadø egynne å saumfare gies bort på finn jeg nå vet jeg! :)

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits