Finn.no i mitt hjerte!

Se hva jeg fant på finn!!! Gud som jeg elsker den nettsiden!! To nydelige rokokko stoler, samt et lite bord (som jeg har ett av allerede faktisk)! Skal selvfølgelig pusse de ned, grunne, male, male og male stolene, samt trekke om setet, armlenene og ryggen! Gleder meg som en liten unge!

Burde virkelig få igang en sponsoravtale med jotun mtp så mye jeg skriver om og bruker maling fra dem, men først må jeg vel få opp leserantallet mitt litt! :) Grunnen til at jeg sitter oppe så seint? Joda, Emma har slått seg vrang og skriker lungene sine ut for øyeblikket.. Er aktiv bruker av Ferber metoden i disse situasjonene (Google det, gidder ikke forklare) og det pleier å holde å gå inn 2 ganger.. Men ikke i natt tydeligvis.. :( Men men, sånn er det å være småbarnsmor.. Sånn, nå høres det ut som om at det ble stille der inne, endelig! Da kan jeg krype under verdens deiligste dobbeldyne og snike de kalde tærene mine inntill verdens deiligste mann! :) Natta søtinger! :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits