Hjemme etter noen timer i "huset"

Åååhh... Det var deilig med litt inspirasjon før jeg dro, ellers hadde jeg ikke fått til noe i dag! Men vi fikk handlet inn nesten alt for å ferdigstille hele "huset" nå. Vi handlet trevarer som gærninger på Byggmakker, maling på Fixshop, 5 nye lamper på Dags Marked, blandebatteri til dusj og servantarmatur på Megaflis, litt skruer, beslag og akryl på Biltema og 3 x garnnøster og store ballonger på Europris. Så vi hadde absolutt nok å holde på med i dag.

Mannen har holdt på med taklister og fôre ut dører, mens jeg har skrudd opp 2 nye utelamper (dødskaldt forresten) og laget mine egne lamper.Plis ikke se på fargen på huset. Det skal males i sommer, kan ikke si at jeg gleder meg, men det skal bli digg å slippe røde vegger, grønne og gule karmer.. Gudene må vita hva hu som eide før tenkte på, eller med for den saks skyld.. :P

 

Slik lager man kule lamper:

Blås opp en stooor ballong, de har store ballonger på Europris.Så tvinner du den inn med et garnnøste, eller fler. Opp til degselv hvor "gjennomsiktig" den skal være.

Så kliner du den inn med tapetlim og venter i noen dager.

Slik ble krydderhylla ferdigmalt, blank, hvit og fiiin! <3Alt er UANSETT bedre enn hvordan den så ut FØR jeg startet å pusse på den da.. Grell var den rett og slett! :D


Nå får jeg faktisk ikke gjort noe før til onsdag igjen siden jeg ikke har barnefri denne hegen. Men jeg får kose oss sammen med Emma, det er alltid det beste jeg kan gjøre! :D Tenker mannen kanskje kommer til å ta seg en tur eller to eller tre for å jobbe litt, han kan ikke være slapp og IKKE gjøre noe synes jeg! :D Nei, nå er det strax hodeputa på store Frk.Angell siden lille Frk.Angell kommer hjem kl 07.30 i morgen. Natta da!!

 


Én kommentar

Cathrines interiør

27.01.2012 kl.08:27

Så kult med de ballong lampene, vil gjerne se de ferdige når den tid kommer! :) Og krydderhylla var bare heeelt fantastisk! :))

Ha en fin helg :)

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits