Før og etter, sjenk.

Denne fant jeg på loppemarked på Messehallen, Tønsberg. Jeg er en STOR fan av loppemarked, folk gir fra seg mye fint gitt! Var en periode jeg ikke ville ha NOE fra loppemarked, KUN ikea og møbelbutikker, men da jeg ble mor og skulle eie noe på egenhånd ville jeg skape min egen stil, med møbler og interiør jeg hadde pusset opp selv. Denne sjenken passet perfekt og jeg kjøpte den også etter at spisestuebordet var kjøpt så jeg visste hvilken stil jeg var ute etter.Her har gjort akkuratt som jeg gjorde med spisestuebordet, pusset, grunnet, malt. Må helt sikkert male dette igjen også grunnet billigmaling (som jeg ALDRI igjen skal bruke). Men er veldig fornøyd!

 


2 kommentarer

Marianne

24.01.2012 kl.17:11

Så fin den ble! =)

ChasingTheStars

24.01.2012 kl.17:56

så pent det ble! morsomt å ha "sin egen stil" , elsker selv loppemarkeder og har MYE ifra forskjellige loppiser og bruktbutikker!

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits