Starten på en ny uke!

Siste innlegget mitt var på lørdag da jeg og mannen skulle i flere bursdager og siden da har det ikke skjedd stort mye egentlig. Vi festet på lørdag, var sliiiitne på søndag og akte i går. Men èn ny ting har jo skjedd i leiligheten da. Vi har rennende vann i vasken på kjøkkenet, oppvaskmaskinen er koblet til og toalettet er koblet slik at vi kan lage vannsikringskasse og deretter flise den inn, eeeendelig!

I dag får vi heller ikke gjort så mye, men vi skal kanskje inn å se på noen spisestuestoler. Det ringte en mann til meg som hadde 10 stykker han skulle selge for 1800 kr, og siden jeg og mannen tar vare på de store spisestuebordene vi har så passer det nesten perfekt. Nå trenger jeg bare 4 til så har vi plass til MASSE gjester på f.eks bursdager, middager og nyttårsaften. Så de gleder jeg meg masse til å se på! De skal selvfølgelig males og trekkes om da, kan ikke vike fra den hvite og beige stilen vi skal ha i stua/spisestua.

Jeg leter fremdeles etter rokokkostoler som jeg kan pusse opp, de er helt fantastisk fine, men uheldigvis litt dyre.Spesiellt hvis selgeren vet hva han selger. Men innimellom snubler man over noen som ikke aner hva de selger, arvegods eller dødsbo som bare skal vekk og de selger de råbillig! :D

Dette er en rokokko stol:

Se den for deg med et stilig strekk i hvitt og beige og hvitt treverk. Så det er noe av det jeg leter etter nå.

 

Nei, må vel sette meg ned å lage topp 10 lista for uke 4 nå. :)

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits