I går var dagen da "alt" gikk galt..

Baaaah! Ble fryktelig umotivert etter at vi hadde kuttet alle listene på kjøkkenet på feil måte.. Det er utrolig vanskelig å gjære dem siden det er slike hulkil lister, så for å redde de listene vi allerede har satt opp så har jeg herved bestemt oss (hehehe) at vi skal kjøpe inn slike hjørneklosser. De smokker du bare opp i hjørnet og legger taklisten inntil! MYE enklere enn å skråkutte disse listene! Men det ble utrolig lekkert da! Ser så mye mer ferdig ut når vi får dekket det umalte området mellom tak og vegg der de gamle listene var.

En ting til jeg har bestemt oss for er at vi skal sette på en glassplate bak platetoppen og kaaanskje bak vasken. Trenger ikke koste på mye siden pappan til mini er glassmester, så får det litt rimeligere enn dere andre dødelige! ;)

Tok ikke så mange bildene i går, kun et par av kjærsteparet som diskuterte litt under listemalingen om hvem som var best til å male lister, og resultatet av den diskusjonen ser dere her:

Ser ut som et troll jeg da... :/ Hehe! Det var gøy da!

Fikk malt andre strøket på mine 2 rammer i går og første strøket på de 2 som jeg ikke hadde fått malt ennå.. Litt usikker på hvordan de blir seende ut. De så veldig gule ut i går, så jeg håper at de ser bedre ut i dag. 

Så hva skal gjøres i dag spør du? Jeg er jommen meg ikke sikker, men jeg tror vi kanskje skal prøve å male litt tak så taklistene kan settes opp i gangen og inne i stuen i løpet av helgen, male de 2 siste rammene et strøk til, sistestrøket (forhåpentligvis) på krydderhylla mi, listemaling til listene nede +++ Vi har et gulv til å legge også, nede på soverommet vårt, men om vi skal vente til tak, taklister og vinduene er malt vet jeg ikke helt ennå.. :) Det er pjuskejobber som gjenstår nå, og jeg HATER de jobbene!

Ha en strålende dag videre!


2 kommentarer

stine

19.01.2012 kl.13:42

Hei! :) fin blogg :) besøk gjerne min salgsblogg. Det legges ut klær gjevnlig! Håper du tar deg en tid til å klikke deg innom :) Ha en fin dag!

Lykkelys

19.01.2012 kl.14:23

Handy woman ;)

Lykke til, skal love deg ting hadde gått RETT vest om jeg skulle forsøkt noe likn. :p

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits