Nystøpt gulv!

Men gud bedre så utrolig kaldt! Min jobb var å blande sammen sement, sand og vann til en guffe, mannens jobb var å bære guffa ned samt å forsyne meg meg med vann og hakke opp frossen sand fra hengeren, og pappas jobb var å fordele guffa nede på baderomsgulvet. Så jeg stod der i -2 grader å spadde sand, sement og vann inn i blanderen da.. trodde jeg skulle miste tærne mine så kaldt var det.. :( MEN vi ble ferdige da! DET er deilig! Her kommer bildekavalkade!

Gulvet er pusset og er helt plant etter at bildet ble tatt altså! :D Så skal dette stå å herde i noen dager før vi begynner med membran og flislegging! :D Vi er slitne i dag, men det er sinnsvakt deilig å få det gjort altså! Lyset i tunnelen blir sterkere og sterkere!

Peace out!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarher inne å leser


Ann-Jeanett - Oppussing, interiør & bryllup

Hei! Denne bloggen er strax ikke i bruk lengre. Når jeg flytter inn i nye huset så flytter også bloggen over til www.angellhuset.no. Hvis du vil se hvordan vi får det og hvordan alle mine utallige gjenbruksprosjekt går så følg meg der inne! :) Klem klem!


Stolt medlem avKategorier

Arkiv
Blogger jeg følger


Lite HiLindevegenCamilla interiørCathrines interiørLinnilEllen Beate
Villa VeroluSofies villaChasing The StarsEwy MarieGro AnitaFotografijentaMaleneGykkes hobbybloggDandilionVårt nye hjemKatrine LarsenToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits